Woordenboek Nederlands - Engels

Prisma woordenboek Nederlands - Engels

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Boekhandel van Kooten

Boekhandel Van Kooten is al meer dan 50 jaar een ruimgesorteerde algemene boekhandel voor Veenendaal en omstreken. Van Kooten biedt een ruime keuze aan boeken. Het assortiment is met meer dan tienduizend direct leverbare titels breed van opzet. Binnen dit assortiment is er extra aandacht voor literatuur, kinderboeken, geschiedenis, reisboeken en theologie. Is een boek onverhoopt niet op voorraad, dan is het bijna altijd zonder extra kosten te bestellen.
Het vakkundige personeel, dat zelf ook graag en veel leest, kan u deskundig persoonlijk adviseren en behulpzaam zijn. Is uw aanschaf een cadeau, dan wordt het gratis voor u ingepakt in fraai cadeaupapier.
Naast boeken verkoopt Boekhandel Van Kooten luxe (vul)pennen en schrijfwaren, kleur- en tekenpotloden en een select assortiment meest gangbare kantoorartikelen.

LET OP: Wil jij spullen van deze aanbieder? Kies hieronder het product dat je graag wil hebben en klik op ‘Boeken’. Kies op de volgende pagina de goede locatie en je naam. Als je nu op ‘Versturen’ klikt, zet je jouw boeking vast en kun je niet meer teruggaan naar de vorige pagina. Je ontvangt dan per e-mail een bericht over jouw boeking waarin staat wanneer je naar de winkel kunt gaan om je spullen op te halen. De status van jouw boeking kun je ook zien in ‘Mijn overzicht’ bij ‘Boekingen raadplegen’.

Boekhandel van Kooten

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar
  • € 9,99

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.