Bijdrage grafische rekenmachine

Bijdrage aan een grafische rekenmachine ter waarde van € 90

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Bruna Ellekoot

Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken en tijdschriften, zowel in de winkel als op bruna.nl. Of je nu net naar school gaat, of al bijna aan de brugklas toe is: bij Bruna hebben we alles in huis voor meer superkracht. Want lezen, schrijven, knutselen, rekenen en spelen zijn echt wel superkrachten. Bij ons vind je het beste assortiment, van AVI lezen en Loco boeken tot Bruna knutselartikelen en speelgoed. Je groeit met Bruna!

Bruna heeft een ruime keuze aan bureau-accessoires, kantoorartikelen en printpapier in de winkel. Veel producten zijn verkrijgbaar in het Bruna-huismerk, waarbij we een perfecte prijs-kwaliteitverhouding nastreven.

LET OP: Wil jij spullen van deze aanbieder? Kies hieronder het product dat je graag wil hebben en klik op ‘Boeken’. Kies op de volgende pagina de goede locatie en je naam. Als je nu op ‘Versturen’ klikt, zet je jouw boeking vast en kun je niet meer teruggaan naar de vorige pagina. Je ontvangt dan per e-mail een bericht over jouw boeking waarin staat wanneer je naar de winkel kunt gaan om je spullen op te halen. De status van jouw boeking kun je ook zien in ‘Mijn overzicht’ bij ‘Boekingen raadplegen’.

Bruna Ellekoot

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar
  • € 90,00

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.