Bijdrage fiets twv € 150,00

Van Wijk heeft een groot assortiment aan fietsen, zowel nieuwe als tweedehands. Voor ieder wat wils dus!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Bike totaal van wijk fietsen

Bike Totaal Van Wijk is uw lokale fietsenwinkel in Veenendaal. Met onze vakkundige mensen en vriendelijke winkelpersoneel staan wij klaar om u te voorzien van het beste advies. Wij verkopen fietsen van onder andere Alpina, Batavus, Gazelle, Sparta, Giant en Merida en hebben daarnaast een groot assortiment in onderdelen en accessoires. Met de nieuwste technieken zijn wij tevens is staat een juiste bodyscan en zadelmeting uit te voeren. Hierdoor fietst u altijd weg met de juiste afstellingen aan uw fiets en zadel.

LET OP: Voordat je gaat boeken contact opnemen of in de winkel kijken of er een geschikte fiets voor jou beschikbaar is! Kies daarna hieronder het product dat je graag wil hebben en klik op ‘Boeken’. Kies op de volgende pagina de goede locatie en je naam. Als je nu op ‘Versturen’ klikt, zet je jouw boeking vast en kun je niet meer teruggaan naar de vorige pagina. Je ontvangt dan per e-mail een bericht over jouw boeking waarin staat wanneer je naar de winkel kunt gaan om je spullen op te halen. De status van jouw boeking kun je ook zien in ‘Mijn overzicht’ bij ‘Boekingen raadplegen’.

Extra instructie

Als u een boeking via de website invoert kan het zijn dat er op dit moment geen juiste fiets beschikbaar is, deze kan dan in overleg,  zodra beschikbaar, geleverd worden.

Bike totaal van wijk fietsen

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.