Giftcard Ouwehands Dierenpark

Kom naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen en ontmoet de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen in Pandasia, bezoek RavotAapia, Expeditie Berenbos of Gorilla Adventure. Ouwehands Dierenpark is genieten voor jong en oud.
Met de giftcard van € 30 kunt u alles betalen voor het Dierenpark zoals een dagkaart, jaarabonnementen, parkeren en in de horecagelegenheden en shops in het park.

Met een jaarabonnement van 12 maanden kunt u Ouwehands Dierenpark een jaar lang bezoeken. Voor een jaarabonnement bestelt u dan 2 giftcards.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Ouwehands Dierenpark B.V.


Extra instructie

Extra Instructie:  Print de bevestiging die u via uw e-mail ontvangt uit. U moet deze kunnen overhandigen bij de kassa van het park!!

Kom op de dag dat u het dierenpark bezoekt, met uw orderbevestiging en een legitimatiebewijs naar de receptie van het park. Prijzen: • dagkaart kinderen 3 t/m 9 jaar € 24 (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis) • dagkaart voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen € 26 • jaarabonnement kinderen 3 t/m 9 jaar € 53 (kinderen t/m 2 jaar gratis) • jaarabonnement voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen € 58,50 Overige prijzen, onder andere van parkeren, en meer informatie vindt u op www.ouwehand.nl Beschikbare varianten: • Giftcard

Ouwehands Dierenpark B.V.

Voorwaarden aanbieding

  • 3 tot 18 jaar
    Volwassene
    Gepensioneerde
  • € 30,00

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.