Informatieavond Babykomst

Deze avond staat helemaal in het teken van de medische, mentale en praktische kanten die de bevalling met zich meebrengt. Je wordt meegenomen in meest voorkomende scenario’s ten tijde van de bevalling, zodat je goed op de hoogte bent van de processen die zich afspelen in je lichaam, hoe je het beste kunt omgaan met pijn, wat je van de professionals mag verwachten en hoe we optimaal teamwork kunnen gaan bereiken. De avond die je gedaan moet hebben, als je voor de komst van je baby staat!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Creation verloskundigen

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Veenendaal én in Lunteren. Wij richten ons op die 2 plaatsen, maar wij verlenen ook verloskundige zorg in Elst, Overberg en Ederveen.
Wij hebben bewust gekozen voor kleinschalige begeleiding. We werken in 3 teams van 2 verloskundigen. Hierdoor hebben wij veel tijd en aandacht en geven we jou als zwangere de mogelijkheid ons goed te leren kennen, en leren wij ook jullie goed kennen.
Aanmelden kan telefonisch op het nummer 0318-553465 of via de website.

Creation verloskundigen

Voorwaarden aanbieding


  • Volwassene
  • € 15,00

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.