Bijdrage computer - twv € 500

Wij leveren voor de minimaregelingen laptops, tablets en telefoons en andere computer accessoires.

Telefonisch, via mail of in de winkel kijken wij samen naar de mogelijkheden om zo een passende oplossing aan te bieden.

Al tien jaar is MMC Veenendaal (of kortweg: MMC) een begrip in Veenendaal en omgeving. Voor particulieren bieden wij naast een winkel met uitgebreid assortiment ook andere diensten aan, zoals bijvoorbeeld reparaties en onderhoud voor apparaten zoals laptops en desktop. Ook voor uw telefoon of tablet kunt u bij ons terecht.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Multimedia Center Veenendaal

MMC Veenendaal heeft sinds 2010 vele duizenden tevreden klanten van dienst kunnen zijn. U kunt op ons rekenen voor een snelle, betrouwbare en deskundige service!

LET OP: Wil jij een product van deze aanbieder? Kies hieronder het product dat je graag wil hebben en klik op ‘Boeken’. Kies op de volgende pagina de goede locatie en je naam. Als je nu op ‘Versturen’ klikt, zet je jouw boeking vast en kun je niet meer teruggaan naar de vorige pagina. Je ontvangt dan per e-mail een bericht over jouw boeking waarin staat wanneer je naar de winkel kunt gaan om je spullen op te halen. De status van jouw boeking kun je ook zien in ‘Mijn overzicht’ bij ‘Boekingen raadplegen’. Heb je een boeking gedaan maar wordt hij afgekeurd? Neem dan even contact op, want misschien hebben ze jouw geboekte product niet meer op voorraad, maar kunnen ze je wel iets anders aanbieden!!

Multimedia Center Veenendaal

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.