Lunch voor thuis - Tosti

Lekkere lunch voor thuis
Keuze uit:
*Tosti ham & kaas
*Tosti tonijn
*Tosti mozzarella & pesto
*Tosti pulled pork

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Brew Veenendaal

Maak kennis met Brew: het nieuwe knusse en gezellige koffie-en theehuis in hartje Veenendaal. Volledig ingericht tot sfeervolle huiskamer waar u kunt loungen bij de openhaard onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee, kunt smullen van een vlotte lunch op de comfortabele eetbank of kunt genieten van een pilsje of wijntje in combinatie met een lekkere bite op het zonovergoten terras aan de gracht. Tevens voorzien van een flexwerkplek voor de harde werkers onder ons.

Tussen de warme en kleurrijke inrichting staan de industriƫle kasten gevuld met prachtige cadeausets, een heerlijk en ruim assortiment chocolade voor elke speciale gelegenheid en prachtige accessoires voor thuisgebruik. Deze aankopen kunt u compleet maken door een zelfgeschept zakje unieke losse thee of koffie erbij te nemen! Met deze aanschaf draagt u ook nog eens bij aan een betere wereld, daar veel van de producten biologisch en Fairtade zijn!
Graag tot ziens bij Brew!

Marc & Marissa

Extra instructie

Om gebruik te maken van deze aanbieden is reserven noodzakelijk. Reserveren kan per email of telefonisch.

Brew Veenendaal

Voorwaarden aanbieding

  • 4 tot 18 jaar
    Volwassene
    Gepensioneerde
  • € 6,50 € 5,50

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.