Regelingen

 

Op deze pagina vindt u de regelingen die de gemeente Veenendaal biedt voor minima. Wilt u meer weten over een regeling? Klik onder de regeling op 'Lees meer'. Wilt u weten welke regeling voor u van toepassing is en wat de voorwaarden zijn? Ga dan naar 'Kan ik gebruik maken van de regelingen?'. 

 

1. Geld-Terug-Regeling
Via de Geld-Terug-Regeling kunt u kosten vergoed krijgen voor sportieve of culturele vrijetijdsbesteding voor het hele gezin.
>> Lees meer

 

2. Geld-Terug-Regeling-Extra
De Geld-Terug-Regeling-Extra is voor kinderen met de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Dit is een extra regeling die uw kind kan krijgen naast de Geld-Terug-Regeling en het Kindpakket.
>> Lees meer

 

3. Regeling Compensatie klanttarief schoonmaakondersteuning
Ontvangt u huishoudelijke hulp? Via deze regeling is het mogelijk om (een deel van) de schoonmaakkosten vergoed te krijgen.
>> Lees meer

 

4. Regeling Meerkosten chronisch zieken en gehandicapten
Bent u chronisch ziek of gehandicapt? Dan kunt u een bijdrage ontvangen voor de extra kosten die u vanwege uw ziekte maakt.
>> Lees meer

 

 

 

Kindpakket Veenendaal


Het Kindpakket is een verzameling van regelingen waarmee de gemeente Veenendaal er samen met stichtingen en lokale bedrijven voor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen op een goede toekomst. Klik op de knop hieronder om direct naar de website van Kindpakket Veenendaal te gaan. 

 

Direct naar de website Kindpakket Veenendaal

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord dat u zoekt er al bij. Als dat niet zo is, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.