Sport & Cultuur kinderen

Sport & Cultuur kinderen

Voor elk kind onder de 18 jaar kan er een vergoeding worden aangevraagd voor sport en cultuur. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/lesgeld. Voor sport geldt er een maximum bedrag van 225 euro per jaar en voor culturele activiteiten geldt een maximum van 425 euro per jaar. Er kan één aanvraag worden gedaan, dus sport óf cultuur. Kies je voor sport, dan kun je indien er een deel van het bedrag overblijft, dit gebruiken voor sport-attributen, of -kleding.

Wilt u meer weten of de spelregels van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, klik dan hier.

Zoek een sportclub, zwemles, muziek- of dansles, schilderen, of andere sportieve of creatieve lessen.
Informeer bij de vereniging naar de hoogte van de jaarcontributie, let op de leeftijd en vraag of er plaats is. 

Zoek bij het Aanbod de gewenste vereniging / organisatie. Plaats een boeking en vul de gevraagde informatie in . Bureau Minimaregelingen regelt als Intermediair jouw aanvraag af en dient deze in bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

 

Minimaregelingen Veenendaal is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.